4 råd til at få mere ud af dine økologiske grøntsager - Carrotstick.dk
Foto: bigstockphotos.com/weyo

Kommentarer

  • Tina KH siger:

    Gode råd, som er så vigtige, godt indlæg:-)
    Det er nemlig om at bruge det hele fornuftigt.
    Jeg bruger rester til suppe, saucer, pestoer, smoothies, i farsbrød, blendet og til grønsagsfrikadeller sov.
    Slatne salat og kålblade kan godt bruges i sammenkogte retter.
    Det er bare om at få fantasien i sving.
    Tak for et godt indlæg:-)
    Og en god dag.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

Relateret indhold

carrotstick.dk

Følg os på Instagram

Populære Tags

MADPAKKE VEGETARISK GLUTENFRI VÆGTTAB PANDEKAGER OPSKRIFTER MED FISK ALTERNATIV MOTION VEGANSK OPSKRIFTER MED CHIAFRØ OPSKRIFTER MED AVOCADO BOLLER IS OG SORBET JUICER OG SMOOTHIES