Hvem er vi? - Carrotstick.dk

Marie Klee

Indehaver

Prof.bach. Ernæring og Sundhed.

Mad er lig med livsglæde for mig. Jeg elsker at tage billeder af farverige retter og fødevarer, for i mine øjne er det et kunstværk. Farverig, dekorativ mad smager bare bedre! Jeg eksperimenterer meget med ingredienser, særligt når det kommer til sunde desserter. Det er jeg heldigvis ikke den eneste her på holdet der gør, så gå ind under fanen “opskrifter” og find alle vores skønne desserter og snacks.

Læs mere om Marie

Tine Trunjer Hansen

Projektleder og skribent

Prof.bach. Ernæring og Sundhed

Sundhed er for mig en balancegang. Jeg prøver selv at være sund i min dagligdag, men jeg fornægter ikke mine laster her i livet. Det skal være sjovt at leve, og derfor slår jeg ikke mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser usunde fødevarer. Min kæphest er, at jeg ikke synes det er nemt nok at træffe de sunde valg, derfor brænder jeg for at skabe bedre gennemskuelighed på fødevare- og sundhedsområdet.

Læs mere om Tine

Nadja Basch Marcussen

Skribent

Prof.bach. Ernæring og Sundhed

Jeg er Pesco-vegetar, hvilket vil sige at jeg spiser vegetarisk, men stadig spiser fisk. Jeg elsker at lave mad, og kreere en masse grønne retter i mit lille kollegielejlighedskøkken. Mit favoritmåltid er morgenmaden. Men jeg har som de fleste piger også en stor kærlighed for chokolade; både mørk, lys, hvid og særligt M&M’s med peanuts.

Læs mere om Nadja

carrotstick.dk

Følg os på Instagram

Populære Tags

MADPAKKE VEGETARISK GLUTENFRI VÆGTTAB PANDEKAGER OPSKRIFTER MED FISK ALTERNATIV MOTION VEGANSK OPSKRIFTER MED CHIAFRØ OPSKRIFTER MED AVOCADO BOLLER IS OG SORBET JUICER OG SMOOTHIES