HVEM ER CARROTSTICK?

Vi er et hold af kreative madkommunikatører og opskriftudviklere, der brænder for formidling og lækker, sund mad.

Carrotstick teamet består blandt andet af faglige profiler indenfor ernæring og sundhed, grafisk design og kommunikation. Vi laver opgaver indenfor mad- og sundhedskommunikation, PR, marketing, koncept- og opskriftsudvikling, samt events. Vi laver desuden skræddersyede kostplaner og sundhedsretreats i Europa.

Vores filosofi? Madlavning skal være nemt og ikke tage for lang tid. Mange af vores opskrifter er vegetariske eller veganske, da dét er vores måde at opfordre til mere grønt i hverdagen og et mindre Co2 aftryk.

For os handler sundhed om at have det godt med sig selv, at få rørt sig og finde den balance, der passer til vores individuelle behov og præferencer. Denne holdning er fundamentet i alt hvad vi foretager os, både når vi laver indhold til Carrotstick.dk og for samarbejdspartnere.

Vi har stor diversitet i vores opskrifter, både når det kommer til råvarer, budget og sværhedsgrad. For os er det vigtigt, at du ikke giver op på forhånd, når du ser en opskrift og derfor vil der ofte være forslag til alternative ingredienser. Vi laver også opskrifter der tager hensyn til særlige behov som fx glutenallergi.

Ud over vores arbejde på Carrotstick.dk er vi forfattere til kogebogen “Gulerødder”.

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Er du interesseret i at samarbejde med os, så tag et kig på vores Carrotstick Creative afdeling.

Mange hilsner
Marie Klee
Indehaver
Prof.bach. ernæring og sundhed, cand.mag. læring og forandringsprocesser

SE HVAD VI TIDLIGERE HAR LAVET