REFERENCER

Bech-Bruun advokatfirma

“Vi havde besøg af Carrotstick i forbindelse med, at de havde arrangeret et personalearrangement den 15. september 2016. Carrotstick havde arrangeret forskellige sundhedsboder, bl.a var der lækre sunde energibarer, en vegansk-kogebogsforfatter, økologiske hårprodukter, lækre juiceshots og en repræsentant for et lokalt træningscenter. Der var lækre smagsprøver, en skøn goodiebag og gode tilbud. Efter dejlig tapas fra Løgismose afsluttede vi med en times yin-yoga. Carrotstick havde lavet et rigtig fint arrangement. De var professionelle og meget hjælpsomme. Alle fremmødte var glade og tilfredse.”

– Susanne Falkebo, Bech-Bruun advokatfirma

Uhmmbox

”Carrotstick har hjulpet Uhmmbox med at afholde en række workshops på Food Festivalen i Århus ad flere omgange. Det gjorde Carrotstick pigerne så godt. De har også leveret indhold til vores hjemmeside uhmmbox.dk. Pigerne er professionelle, kreative og super inspirerende at arbejde sammen med – som forhåbentlig også kommer til at ske i fremtiden.”

– Line Schack Holtet, Uhmmbox

Nupo

“Carrotstick har udviklet en lang række opskrifter for os til anvendelse på flere af vores platforme. Vi har desuden samarbejdet omkring promovering af nye produkter, samt oplysning omkring måltidserstatninger og vægttab. Vi har desuden benyttet os af annonceplads på bloggen. Marie Klee og resten af Carrotstick-holdet formår at arbejde hurtigt og professionelt for at løse opgaverne til tiden. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og ser frem til at samarbejde igen!”

– Sanne Vonstad, Nupo