REFERENCER

Influencer Marketing Kursus – Mellisa Naturkosmetik

“ Jeg har været på 1:1 kursus i influencer marketing hos Marie (..). Marie er enormt kompetent, da hun dels er velbevandret i at blogge samt samarbejde med bloggere/ influenceres qua sit eget medie. Hun har derfor dyb indsigt i hvordan et samarbejde udfoldes for begge parters side (…).

Jeg kan på det varmeste anbefale brands og firmaer, at tage et 1:1 kursus i influencer marketing. Du undgår fejl, spild af arbejde og spild af tid ved at udøve best practice fra start af.

De fleste mærker arbejder med en eller anden form for 360 graders markedsføring. Uanset om du er et bureau eller et brand, så kan du umuligt håndtere markedsføring af produkter uden også at skele til influencer marketing, sådan som markedet for kommunikation ser ud i dag.  Hvis du skal hale ind på influencer marketing – for enten at markedsføre dit eget produkt (hvis du er et brand) eller markedsføre en andens produkt (hvis du er bureau for et brand eller et PR firma), så er kurset her en afsindig god start, som du også hurtigt vil se resultater af.”

– Karina Marcuslund, Mellisa naturkosmetik

Workshops og opskrifter – Uhmmbox

”Carrotstick har hjulpet Uhmmbox med at afholde en række workshops på Food Festivalen i Århus ad flere omgange. Det gjorde Carrotstick pigerne så godt. De har også leveret indhold til vores hjemmeside uhmmbox.dk. Pigerne er professionelle, kreative og super inspirerende at arbejde sammen med – som forhåbentlig også kommer til at ske i fremtiden.”

– Line Schack Holtet, Uhmmbox

Tekstforfatning og opskrifter – Nupo

“Carrotstick har udviklet en lang række opskrifter for os til anvendelse på flere af vores platforme. Vi har desuden samarbejdet omkring promovering af nye produkter, samt oplysning omkring måltidserstatninger og vægttab. Vi har desuden benyttet os af annonceplads på bloggen. Marie Klee og resten af Carrotstick-holdet formår at arbejde hurtigt og professionelt for at løse opgaverne til tiden. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og ser frem til at samarbejde igen!”

– Sanne Vonstad, Nupo