Køber du "sminkede" fødevarer uden at vide det? - Carrotstick.dk
Foto: Carrotstick.dk

Kommentarer

 • Tine Trunjer Hansen siger:

  Økologi betyder, at de ting vi dyrker i jorden ikke skal skade den, således at man vælger at bruge afgrøder der gavner jorden, så man næste år igen kan dyrke.
  Desuden bruger man ikke kemikalier eller sprøjtemidler, som kan være forstyrrende, når man spiser fødevaren. Istedet bruges naturlige gødning 😉

  Hvis du køber økolgiske mælk, æg eller kød, kan du også være sikker på, at dyrene har haft det godt. Dyrevelfærd og økologi er ikke 100% det sammen, men som økologisk landmand skal man sørge for at dyrene er ude et minimums dage om året samtidig med at de ikke må få genmodificeret foder eller foder med kemikalier.

  Derfor er økologi så godt. 🙂

  Som bonusinfo kan jeg fortælle, at hvis man gerne vil købe kød fra dyr, som har levet godt, så køb dansk (hvis man ikke har råd til økologisk), da dyrene i Danmark har det langt bedre end dyr i andre lande.
  Det er ikke noget jeg har bevis for, men har fået at vide igennem danske landmænd. 🙂

 • Emilie siger:

  Hej Tine
  Fedt indlæg. Jeg vil helst vælge økologisk når jeg kan komme til det, men faktisk jeg ved jeg ikke hvorfor det er bedst de fleste gange. Jeg gør det fordi jeg har hørt at det er det man “bør” gøre.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

Relateret indhold

carrotstick.dk

Følg os på Instagram

Populære Tags

MADPAKKE VEGETARISK GLUTENFRI VÆGTTAB PANDEKAGER OPSKRIFTER MED FISK ALTERNATIV MOTION VEGANSK OPSKRIFTER MED CHIAFRØ OPSKRIFTER MED AVOCADO BOLLER IS OG SORBET JUICER OG SMOOTHIES